Російські пропагандисти на Донбасі опублікували фейкову новину про те, що нібито військовослужбовці ЗСУ вели обстріл по школі на окупованій території в місті Горлівка. Експерти вказали на один важливий момент – між школою і розташуванням українських військових є величезна залізничний насип, який снаряди і кулі ніяк не могли подолати.

Про це повідомляється в публікації користувача Е3 Awacs в Twitter.

Він опублікував карту місцевості, де чітко видно "перепони" на шляху руху куль.

"Все добре в поясненні орків, як в школу на Бессарабці потрапляють кулі з Майорска. Одне тільки не зрозуміло: як вони долають залізничний насип і густу лісосмугу", - задався питань автор.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Користувачі в коментарях під постом почали жартувати, що, можливо, українські військовослужбовці використовують спеціальні секретні кулі НАТО, які огинають перешкоди. Також була опублікована схема польоту, яка вказує, що купчастість стрільби повинна була бути надзвичайно висока, щоб з такої відстані потрапити саме в один об'єкт. Тобто в теорії, як і на практиці, такого обстрілу не могло статися взагалі ніяк.

Нагадаємо, провал в урядовому кварталі.

Як повідомляв раніше Знай.uа, луганчани вийшли в плей-офф Ліги Європи.


Також Знай.uа писав про те, що долар продовжує зростати.