Двоє вінничан, Володимир та Анастасія Бровки, втілили мрію дитинства про навколосвітню подорож. Приєднавшись до ще однієї подружньої пари з Києва Олександра та Ольги Солярчуків, вирішили перетнути Атлантичний океан на вітрильному катамарані. Про свої пригоди, які почалися з Куби і закінчилися біля берегів Мальорки, розповідають із захватим:

“Коли ти в океані, розумієш, що ти лише маленька трісочка і що для океану ти ніхто. На допомогу ніхто не прийде. В разі катастрофи потрібно передавати сигнал “Mayday”, але найближче судно в кращому випадку буде на відстані 10-12 годин ходу. Шукати в океані маленький катамаран, який з двох-трьох миль взагалі не видно, дуже важко. Тому все залежало тільки від нас. Думки дуже сильно відрізняються від міської метушні."

Мрійники побували на островах Теркс і Кайкос, на Бермудських островах. Вдалося успішно пройти по краю циклону, що на практиці означало півтори доби восьмибального шторму. Хвилі подекуди сягали висоти дев’яти метрів, а швидкість вітру становила 35 вузлів.

Милуючись неймовірними пейзажами океанських островів, дісталися до кінцевої крапки своєї подорожі.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

“Не бійтеся мріяти, адже мрії збуваються” - радять сміливці.

Нагадаємо, Знай.ua писав, що чарівні і непізнані мешканці морів нещодавно завітали до одеського узбережжя.

Також, Знайю.ua розповів, що український авіаперевізник SkyUp Airlines почне виконувати рейси за маршрутом Київ-Турин. Українці зможуть дістатися до італійського міста лоукостом вже з 12 грудня цього року.

Невтішні новини для українських туристів Знай.ua розповів, що у Туреччині можуть змінити стандарти "все включено".