Сьогодні місцеві ЗМІ повідомили, що Запорізьку область планують скоротити і залишити без Бердянська та Приморська. Підтвердження тому – нова територіальна карта, яка з'явилася в мережі.

Замість двадцяти буде всього лише п'ять регіонів.

Проект передбачає формування п'яти районів – Запорізького, Бердянського, Мелітопольського, Придніпровського та Пологівського, в які увійде 37 об'єднаних територіальних громад.

Подібні зміни можуть торкнуться всіх регіонів України, скоротивши таким чином, кількість адміністративних районів з 465 до 102, з тих, що підконтрольні українському уряду.

Зміни будуть просто радикальними.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що у Києві на перехресті Берлінського і Щусєва сталося ДТП за участю поліцейського і легкового автомобіля Renault Audi.

Як повідомляв Знай.иа у Києві на вулиці Богатирській відбулося смертельне ДТП, під час якого фургон хлібозаводу розчавив жінку.

Знай.иа писав, що під Києвом на залізниці загорівся локомотив. Біля залізничної станції Карапиші під Києвом загорівся локомотив вантажного поїзда. Повідомляється, що полум'я знищило блок силових агрегатів локомотива.