На вихідні, 17 і 18 серпня, в Україні похолодає. Як передає синоптик Наталія Діденко, погода виявиться однією з найхолодніших в Європі.

На заході країни вночі температура опуститься до +9...+14 градусів, вдень очікується +19...+24 градусів. У Карпатах вночі буде +5...+10 градусів, вдень потеплішає до +11...+16 градусів. Вітер північно-західний, 5-10 м/с.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

В північних і центральних регіонах очікується короткочасний дощ. Вночі температура очікується в межах +12...+16 градусів, вдень стане тепліше до +22...+25 градусів. Вітер північно-західний, 5-10 м/с.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Східні області накриє сильними грозами, дощем та градом в суботу, в неділю очікується короткочасний дощ і гроза. Температура вночі +14...+19 градусів, удень позначка термометра підніметься до +24...+28 градусів. Вітер південний, 10-20 м/с.

На півдні може пройти незначний дощ. Вночі температура опуститься до +17...+19 градусів, удень повітря прогріється до +26...+30 градусів. Вітер південний, 5-10 м/с.

У Києві може пройти короткочасний дощ. Температура вночі +14...+16 градусів, вдень +23...+25 градусів тепла. Вітер північний, 5-10 м/с.

Нагадаємо, раніше в Запоріжжі нічим дихати, всюди дим і сморід.

Також Знай.uа писав, що сотні рятувальників з технікою екстрено мчать на узбережжі, може статися найстрашніше.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що львів'ян чекає сюрприз на кордоні, заробітчани губляться в здогадах.