У Києві викрили групу лікарів на корупційній схемі призначення і видачі безкоштовних медичних препаратів для онкохворих громадян. Про це повідомляється на сторінці Нацполіції в Facebook.

Так, оперативники Управління захисту економіки Нацполіції, слідчі слідчого управління Поліція Києва за процесуального керівництва Прокуратури міста Києва провели обшуки в службових осіб Національного інституту раку (НІР) МОЗ України. В ході роботи оперативникам вдалося виявити факти вимагання та корупції в стінах медзакладу.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Суми хабарів за призначення і видачу безкоштовних медичних препаратів онкохворим громадянам, закуплених для інституту за державні кошти, коливалися від 3000 до 70000 гривень. Суми "відкатів" за перемогу в тендері становили 15 - 20% від загальної вартості укладених угод", - пишуть у прес-службі правоохоронців.

лікарня
лікарня

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Крім того, копам вдалося вилучити в кабінеті одного з фігурантів справи оперативники виявили 20 000 гривень.

У Києві викрили групу лікарів у корупційній «схемі» призначення та видачі безкоштовних медичних препаратів для...

Geplaatst door Департамент захисту економіки Національної поліції України op Vrijdag 16 augustus 2019

Нагадаємо, подружку Садового підловили на мерзенній схемі, "дарувала" землю обраним.

Як повідомляв портал Знай.uа, вбивцю Діани Хриненко спіймали через рік.

Також Знай.uа писав про те, чоловік загадково помер у пекельному поїзді "Укрзалізниці".