Президент України Володимир Зеленський ініціював законопроект, згідно з яким на водіїв автомобілів на "єврономерах" до кінця 2019 року не будуть накладати штрафи.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Президент запропонував законопроект, який відкладе введення штрафів для водіїв на "євробляхах" до кінця 2019 року. Це стане "останньою відстрочкою", після цього всі, хто не зареєструють авто, змушені будуть платити штрафи. Невже, це станнє китайське попередження?!

Майбутній народний депутат від партії "Слуга народу" та ймовірний кандидат на посаду голови транспортного комітету Владислав Криклій каже, що саме Володимир Зеленський ініціював законопроект, яким пропонується відстрочити до кінця року дату початку застосування штрафних санкцій за несвоєчасне розмитнення автомобілів на єврономерах.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Криклій вважає, що у "багатьох просто немає документів на машини", тому вони й не можуть їх зареєструвати. Всі охочі вже внесли митні платежі та отримали українські номери.

євробляхи
євробляхи


"Євробляхерів" очікують штрафи:

  • за водіння машини на єврономерах – 8 500 грн;
  • повторне за рік водіння "євробляхи" – 17 000 грн і заборона на водіння протягом року;
  • якщо затримав розмитнення на строк до 1 доби – 170 грн;
  • від 1 до 10 діб – 340 грн;
  • від 10 до 20 діб – 8 500 грн;
  • від 20 до 30 діб – 85 000 грн;
  • від 30 діб – 170 000 грн.

Нагадаємо, останній шанс євробляхерам: Зеленський дозволить водіям нарешті видихнути з полегшенням.

Як повідомляв Знай.uа, новий глава митниці Нефьодов озвучив долю "євроблях", тисячі українців завмерли в очікуванні: "Точно не повинно бути...".

Також Знай.uа писав, українці просять Зеленського розпродати елітний автопарк Кабміну та міністерські дачі.