У суботу, 24 серпня, на День Незалежності у Києві прогнозується суха сонячна погода з поривчастим вітром і температурою близько +25°С. Про це повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook синоптик Наталка Діденко.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Попередній прогноз для Києва на День Незалежності, 24 серпня, очікується суха сонячна погода з поривчастим вітром і температурою повітря близько +25 градусів. Уточнення - обов'язково", - повідомила синоптик.

До того ж Діденко вважає, що 19 серпня Україну будуть обходити стороною циклони і атмосферні фронти. Однак, у східних областях та на Сумщині збільшиться хмарність, можливі невеликі дощі. Вітер хоч і північно-східний, але дуже слабкий, тихий, максимум помірний.

"Спека починає зі Спаса розкручуватися. У понеділок скрізь вже +25...+30 градусів, до середини тижня вріже, особливо на Півдні, в Центрі та на Сході до +32...+37 градусів. У Києві 19 серпня - даний хороше літо. Без опадів, сонячно, протягом дня +26...+28 градусів. Надалі в столиці спека посилиться", - каже Діденко.

Також Наталя додала, що 22 серпня на Заході і Півночі спека трохи ослабне.

"Кому треба дощі, до кінця тижня не видно, хіба що в західних областях щось періодично буде з'являтися, і то локально", - підкреслила Діденко.

Нагадаємо, що "Лучшего" президента України розгнівало рішення про День Незалежності.

Як повідомляв портал Знай.ua, на українців чекають довгі вихідні з нагоди Дня Незалежності.

Також портал Знай.ua писав, що киянам роздадуть гроші на День Незалежності.