У Запоріжжі з-за ремонту дороги на переїзді через греблю Дніпрогес перекрили дві смуги з чотирьох.

Тепер руху транспорту здійснюється тільки по двох смугах. За однією – транспорт їде на правий, а з іншого – на лівий берег. Дорога буде перекрита на два місяці до закінчення ремонту.

У Запоріжжі перекрили дві смуги з-за ремонту.

Обмеження стосуються вантажного та великовантажного транспорту, а також тролейбусів. Дорогу планують відкрити 15 жовтня, а поки що поліцейські регулюють ситуацію на дорогах - вже задіяні два патрульних екіпажа.

В місті великі затори через ремонт.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що у Києві на перехресті Берлінського і Щусєва сталося ДТП за участю поліцейського і легкового автомобіля Renault Audi.

Як повідомляв Знай.иа у Києві на вулиці Богатирській відбулося смертельне ДТП, під час якого фургон хлібозаводу розчавив жінку.

Знай.иа писав, що під Києвом на залізниці загорівся локомотив. Біля залізничної станції Карапиші під Києвом загорівся локомотив вантажного поїзда. Повідомляється, що полум'я знищило блок силових агрегатів локомотива.