Прикрий інцидент трапився на фабриці концерну LG поблизу польского Вроцлава. 28-річний українець травмувався – чоловік помер у лікарні. Про це повідомляє видання Gazeta Wroclawska.

Як зазначається, компанія LG Chem під Вроцлавом виробляє акумулятори для електромобілів. Як пише видання, аварія на фабриці сталася в суботу на виробничій лінії.

Механізм повністю втягнув чоловіка. Він отримав травми несумісні із життям. Зокрема, дуже серйозну травму хребта. Машина затиснула йому грудну клітку і пошкодила ключицю. Ланцюжок на шиї перетиснув горло.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Чоловіка доправили до лікарні у важкому стані. Медики не змогли врятувати йому життя, і вранці у понеділок 19 серпня він помер.

"Проводиться розслідування у цій справі. Поки що рано говорити про деталі", - розповів Анджей Погорський, заступник обласного інспектора праці у Вроцлаві.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Колеги, що були очевидцями цього жахіття кажуть, що від чоловіка залишилася лише голова. На підприємстві вже висловили щирі співчуття рідним і близьким загиблого.

Справою зацікавилася також прокуратура.

Нагадаємо, лишилася одна голова: страшна трагедія на заводі перелякала всю Україну - "перемололо всього".

Як повідомляв раніше Знай.ua, донька Анатолія Гриценка потрапила у моторошну ДТП. Mercedes врізався в автобус, який перевозив школярів, удар прийшовся у бік, де сиділа Анна Гриценко.

Також портал Знай.ua писав, що кривава сутичка у Львові: імпульсивний пішохід ледь не відправив водія на той світ.