На Вінниччині зник безвісти 38-річний чоловік з сусідньої Молдови, Барбарош Василь. Поліція Вінницької області повідомляє, що чоловік залишив у транспорті документи та речі.

У липні, маршруткою, чоловік повертався додому з Російської Федерації, де був на роботі. Вранці, 20 липня автобус, яким повертався зниклий зупинився у селі, Тульчинського району. Там заробітчанин вийшов з маршрутки і пішов.

Поліція з’ясувала, що того ж дня Барбарош сів у електричку Вапнярка-Жмеринка.

Прикмети зниклого: зріст 165 см, худорлявої статури, коротке чорне волосся. Був одягнений в сині бриджі, сірий светр та чорні гумові шльопанці.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Інформацію про місцеперебування розшукуваного чоловіка прохання повідомити до поліції за телефонами (0432) 59-40-99, 59-41-55 та 102.

Як повідомляв Знай.ua, правоохоронці Харківщини знов просять допомогти впізнати загиблу жінку.

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що у Києві зникла дівчинка, два дні ні слуху ні духу.

Також портал Знай.ua повідомляв, про те, що в Затоці, в акваторії Чорного моря, під час купання безвісти зник хлопчик.