Вчора, 19 серпня 2019 року, на Вінниччині біля Гнівані та у Жмеринці сталися дві аварії за участю мопедів. Травмувалися дитина, жінка та один з водіїв.

За інформацією правоохоронців, 46-річний чоловік, рухаючись в напрямку Гнівані, не впорався з керуванням мопеда та перекинувся. У результаті аварії постраждав він та його 11-річна дочка, яка їхала на мопеді разом з ним. Лікарі з’ясували, що горе-батько сів за кермо у нетверезому стані.

Інша аварія, у якій постраждала пасажирка мопеда сталась у Жмеринці. 19-річний юнак, виїхав на тротуар, де його транспортний засіб перекинувся. Пасажирка отримала закриту черепно-мозковою травму та знаходиться у реанімації.

Слідством розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Недолугим водіям передбачено до 3 років обмеження волі.

Як повідомляв Знай.ua, у Львові затримали грабіжника, який "працював" на вулиці Симона Петлюри.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також Знай.ua оприлюднив деталі зізнання 16-річного підлітка, який зізнався у вбивстві 26-річної дівчини.

Портал Знай.ua розповів, що очікує автомобілістів за підроблені документи.