Двір будинку № 20 на вулиці Ярослава Мудрого окупували бомжі, які приносять в пункт прийому вторсировини баули з сміттям і пластиковою тарою, а отримавши виручку, "осідають" на дитячому майданчику.

За словами сусідів, бомжі влаштувалися і в будиночку для дитячих ігор, вони там випивають і навіть сплять.

Бомжы оселилися на дитячому майданчику в Бердянську.

Мешканці прилеглих будинків написали скаргу у міськвиконком, зібравши підписи сусідів, щоб в їхньому дворі припинили бардак. Але поки всі скарги залишаються без уваги.

Останньою краплею мешканців стала травма хлопчика, який увігнав в ногу іржавий цвях на цьому майданчику біля пункту прийому вторсировини.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Замість дітей на майданчику граються бомжі.

«Це добре, що у нас всі щеплення зроблені, – додає мама постраждалої дитини». – Нас насамперед перевірили на правець.

За словами мешканців, бомжі знаходять собі нічліг не тільки на дитячому майданчику, а й на території поруч гімназії №3 «Сузір’я».

Від небажаного сусідства постраждала дитина однієї з мешканок будинку.

Після бесіди з поліцейськими, бомжі зникають, але потім все повторюється.

Нагадаємо, що в Дніпрі діти-аферисти придумали нову схему розлучення, яка допомагає заробити. Вони підходять до своїх однолітків і пропонують купити дорогу річ за дешевою ціною.

Як повідомляв Знай.иа, у Туреччині в місті Лара в готелі Limak Lara De Luxe Hotel отруїлися 260 осіб, серед них півсотні українців. За попередньою інформацією, кілька людей померли.

Знай.иа писав, що під Києвом на залізниці загорівся локомотив. Біля залізничної станції Карапиші під Києвом загорівся локомотив вантажного поїзда. Повідомляється, що полум'я знищило блок силових агрегатів локомотива.