Трагедія, що сталася в Запоріжжі, сколихнула всю країну, там батько двох дітей, облив їх маму і свою дружину окропом.

Чоловік облив свою дружин окропом, зараз вона у лікарні.

Поки мати в лікарні, діти були під наглядом бабусі, але, як повідомляють в поліції, вони втекли з-під нагляду матері нелюда. Місце перебування дітей встановили правоохоронці і з причин, про які не повідомляється, не віддали бабусі, а відправили в Оріхівський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей.

Діти в задовільному стані і будуть перебувати в притулку, поки мати не повернеться з лікарні.

Анастасія Шаповалова постраждала від рука чоловіка-нелюда.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Анастасія зараз знаходиться в опіковому відділення 5-ї міської лікарні. У неї численні опіки голови і тіла 1-2 ступеня. Зловмисник з місця пригоди зник, 8 серпня було оголошено в розшук. Затримали втікача у Києві, запорізький суд відправив його під арешт.

Нагадаємо, що в Дніпрі діти-аферисти придумали нову схему розлучення, яка допомагає заробити. Вони підходять до своїх однолітків і пропонують купити дорогу річ за дешевою ціною.

Як повідомляв Знай.иа, у Туреччині в місті Лара в готелі Limak Lara De Luxe Hotel отруїлися 260 осіб, серед них півсотні українців. За попередньою інформацією, кілька людей померли.

Знай.иа писав, що під Києвом на залізниці загорівся локомотив. Біля залізничної станції Карапиші під Києвом загорівся локомотив вантажного поїзда. Повідомляється, що полум'я знищило блок силових агрегатів локомотива.