Зараз дуже прибутково шукати на пляжах прикраси і речі, які втратили відпочиваючі. Багато хто так заробляє собі на життя.

У Кирилівці є мисливці за скарбами.

Одна з дівчат поділилася в соцмережах відео, де вона збирає "урожай" на пляжі і розповіла, скільки можна заробити таким способом.

Для дівчини це вже як хобі. Звичайно, буває і взагалі не щастить, а буває, можна відкопати дуже дорогі і цінні речі.

Улов на пляжі буває різним - комусь щастить навіть на прикраси

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Серед іншого, на пляжах Кирилівки мисливиці за скарбами вдалося знайти близько 400 гривень монетами і срібну каблучку. А раніше їй навіть траплялися вироби із золота.

Нагадаємо, що в Дніпрі 13-ти річний Руслан Чорний втік з обласної дитячої лікарні. Зараз про його місце знаходження нічого не відомо.

Як повідомляв Знай.иа, одеського бізнесмена і власника готелю "Токіо Стар" взяли під варту на 60 діб без права на заставу. Чоловіки звинувачують у порушенні правил пожежної безпеки, що спричинило загибель 9 людей.

Знай.иа писав, що в інтернеті з'явилося відео повітряного удару українських військовослужбовців по складу з технікою сепаратистів на Донбасі.