Стало відомо, що на окупованому Донбасі спостерігаються проблеми з видачею паспортів Російської Федерації "військовослужбовцям 1-го і 2-го армійських корпусів".

Про те, як проходить так звана "паспортизація", йдеться в повідомленні групи "Інформаційний опір" в соціальній мережі Facebook.

"Певне невдоволення особового складу окупаційного угруповання з числа місцевих жителів викликає той факт, що процес здійснюється «у наказовому порядку» і від них вимагає чималих витрат власних фінансових коштів". йдеться в повідомленні

Паспорт ДНР

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, у інтернеті з'явилося дуже емоційне відео, на якому відображене затримання чоловіка у футболці з гербом терористичного угрупування "Донецька народна республіка" в місті Покровськ Донецької області.

Жителі "ДНР"
Жителі "ДНР"

Відомо, що запис спілкування із затриманим в прямому ефірі показував місцевий активіст "Об'єднання учасників бойових дій" Борис Овчаров.

Як повідомляв Знай.uа, новий глава митниці Нефьодов озвучив долю "євроблях", тисячі українців завмерли в очікуванні: "Точно не повинно бути...".

Також Знай.uа писав легендарний Скорик, 5 оркестрів і ONUKA відомо подробиці підготовки Ходи Гідності до Дня Незалежності.