Український військовий, ветеран АТО Василь Давиденко публічно заявив, що він гей. За його словами, серед військових на Донбасі дійсно багато чоловіків-геїв, яким не дають про це розповісти".

"Мене звати Василь Давиденко, я ветеран АТО і я гей. У мене є друзі, такі ж військові та учасники бойових дій, як і я, вони теж геї. Нас чимало, нам не дають про це сказати", - повідомив ветеран.
Кажуть, що коли на Донбасі загинув його хлопець, він на емоціях видав своєму взводу таємницю про орієнтацію і був вражений, як колеги його підтримали.
"Коли приймаєш рішення просто йти в армію служити, я мовчу про війну, то це вважається мужнім вчинком. Але зізнатися самому собі, що ти гей, вважається вже крамольним. Я пішов служити через кохання, за хлопцем. Коли я дізнався, що його вбили, я перебував у важкому стані - на емоціях своїм хлопцям у своєму взводі я зізнався... На мій подив, підтримка була настільки (сильної)...", - заявив Василь.
Зізнання військовослужбовця, записане на відео, опубліковане на Deutsche Welle.

Нагадаємо, військовослужбовцям будуть зараховувати періоди служби в страховий стаж.


Як повідомляв раніше Знай.uа спокій Донбасу поки що тільки сниться.


Також Знай.uа писав про те, що в мережі оприлюднили відео унікальної операції Збройних сил України на Донбасі.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще