В інтернеті оприлюднили відео унікальної операції Збройних сил України (ЗСУ) на Донбасі, про яку раніше не можна було розповідати.

Про це на своїй сторінці у Twitter повідомив волонтер Юрій Мисягін.

"Тепер можна про це говорити, а в середині липня було не можна. Ця операція унікальна тим, що вся була знята на відео. Ви побачите все, весь її масштаб. Всі подробиці. Трохи терпіння. А поки відео. На ньому вся та бойова техніка, від якої мало що залишиться", - зазначив він.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Як повідомляє прес-центр ООС, протягом минулої доби, 20 серпня, в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі терористи сім разів порушили режим припинення вогню. Спокій Донбасу поки що тільки сниться.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Так, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід поблизу Талаківки та Красногорівки бойовики вели вогонь з автоматичних гранатометів та стрілецької зброї, неподалік Старогнатівки - зі станкового протитанкового гранатомета, в районі Богданівки - з гранатометів різних систем та стрілецької зброї, біля Гнутового - з ручного протитанкового гранатомета.

Нагадаємо, українські військові на Донбасі оцінили мобільні будиночки від Зеленського: краще подалі від обстрілів.

Як повідомляв раніше Знай.uа, у Зеленського дотрималися обіцянки: українські військові отримають найкращий подарунок до Дня незалежності.

Також Знай.uа писав про статус Донбасу і амністія для бойовиків: Путін у Макрона відповів на гострі питання по Україні.