Президент Росії Володимир Путін на брифінгу під час зустрічі з французьким лідером Еммануелем Макроном відповів на запитання журналіста щодо ситуації на сході України і переговорах у нормандському форматі.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Президент країни-окупанта Росії Володимир Путін під час візиту до Франції повідомив, що не бачить альтернативи нормандскому формату дозволу війни на Донбасі.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"На мою думку, альтернативи нормандскому формату не існує і, безумовно, ми будемо його підтримувати", - сказав він.

Він зазначив, що в 2016 році четвірка лідерів пішла "на значний компроміс, фактично змінивши імплементацію закону про особливий статус Донбасу".

"Ми з цим погодилися, ми пішли на цей компроміс, щоб закон про особливий статус Донбасу був імплементований на тимчасовій основі в день голосування, а на постійній основі – після підведення підсумків і підтвердження результатів відповідними структурами ОБСЄ. Ну так треба це зробити в кінці кінців, треба якось це оформити", - заявив російський лідер.

Нагадаємо, Путін і Макрон обговорили президентство Зеленського і Україну.

Як повідомляв Знай. ua, Путін вперше прокоментував розмови з Зеленським.

Також Знай. ua писав, що Макрон відправив посла Франції Зеленського.