У мережі проаналізували незвичайні прояви "мови тіла" президента Франції Еммануеля Макрона по відношенню до американського лідера Дональду Трампу під час їх зустрічі в Парижі з нагоди святкування 100-річчя закінчення Першої світової війни. Про це повідомляє Associated Press.

Зокрема, журналісти звернули увагу на міцне рукостискання лідерів країн в ході їх привітання. Макрон стиснув руку Трампа так, що вона покрилася зморшками.

Крім того, під час зустрічі з журналістами французький президент помацав колегу за коліно і назвав "своїм хорошим другом". Цей жест став відповіддю Макрона на питання про історію з критичним твітом Трампа в його адресу.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Також журналісти відзначили епізод, коли глава США змахнув лупу з плеча французького лідера.

В агентстві наголосили, що нестандартні взаємини між главами держав виникли ще під час їх першої зустрічі і рукостискання на саміті НАТО у травні 2017 року.

11 листопада президент Макрон висловився з приводу недавнього твіту Трампа, який засуджує його ідею про створення загальноєвропейської армії. Американський лідер назвав цю пропозицію образливим.

Раніше ми повідомляли, що замах на президента Франції Еммануеля Макрона був запланованний на 11 листопада. Група радикалів планувала використовувати в якості зброї керамічний ніж, який неможливо виявити металошукачем.

Замах група з жінки і п'ятьох чоловіків мала намір вчинити 11 листопада під час масових заходів в Парижі, які були присвячені 100-річчя закінчення Першої світової війни.

Ніж повинен був пронести 62-річний Жан-П'єр Б., житель департаменту Ізер. За задумом групи, чоловік повинен був змішатися з натовпом на масових заходах.

Після цього Жан-П'єр повинен був дочекатися підходу президента Макрона і нанести удар. За даними поліції, учасниками змови були шість чоловік віком від 22 до 62 років.

Нагадаємо, перша леді США Меланія Трамп довела, що вона все ще має зовнішність моделі і не дарма її негласно вважають іконою стилю.

Раніше повідомляв, що МЗС Франції прокоментував реакцію Росії на вбивство ватажка сепаратистів Олексадра Захарченко.

Знай.ua писав, що Макрон поставив хрест на планах Путіна і Трампа.