Протягом жовтня очільник США Дональд Трамп 1104 рази сказав речі, які повністю або частково не відповідають дійсності.

Незвичайне дослідження The Washington Post об'єднало докупи CNN.

У дослідженні йдеться, що протягом жовтня показник неправдивості американського президента досягнув майже вдвічі вищого рівня, ніж минулого місяця.

Середній показник хибних або частково неправдивих висловлювань Дональда Трампа за день становить 30 разів.

Проте з часом цей показник раптово змінюється та може бути набагато вищим. Зокрема 22 жовтня, коли президент відвідував Техас, він 83 рази сказав помилкові або неправдиві речі.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Крім того, відомо, що за 649 днів президентства Трамп брехав, або говорив часткову правду 6 420 разів.

Серед основних неправдивих висловлювань керівника США: звинувачення спецпрокурора Мюллера в підробці фактів щодо російського втручання, вихваляння, про значне зниження податків під час президентства Трампа.

Як стверджує автор дослідження, для Дональда Трампа факти є легкозамінними речами. Господар Білого дому вправно маніпулює ними та вдало використовує їх, якщо вони вписуються в суть його промови, проте часто факти говорять проти тверджень президента США.

Дональд Трамп досить часто запевняє своїх прихильників, що говорить лише правду, що не скажуть про це ЗМІ.

Прихильники Трампа, в свою чергу, не вірять таким повідомленням ЗМІ, коли ті спростовують заяви президента, адже вони впевнені, що медіа насичені неправдивою інформацією, маніпулюють нею та просто використовують її проти теперішнього глави США.

Нагадаємо, раніше Трамп розкрив подробиці побачення з Путіним.

Американський президент розповів, що у питанні відносин між США та Російською Федерацією "всі карти в руках американської держави".

Сполучені Штати Америки є "свинкою-скарбничкою". Про це Трамп заявив під час робочого візиту в Північній Кароліні, коментуючи результати зустрічі з Путіним у Фінляндії.

Як повідомляв портал "Знай.ua", стало відомо, що ще трохи і прямо в рай: Трамп готує "мученикам" Путіна ядерну відповідь.

Також "Знай.ua" писав, про те, що Трамп зібрався на другий термін.