Нинішній президент США вже оголосив амбітні плани зайняти Овальний кабінет ще на один термін.

Про це він сказав в інтерв'ю Associated Press.

Ще раніше він вже оголосив, що буде брати участь у наступних президентських перегонах. Більше того зовсім нещодавно він вже встиг оголосили гасло нової президентської кампанії.

Крім того Трамп відзначив, що вже можна помітити значні успіхи, яких досягла його команда за два перші роки президентства та додав, що планує їх зберегти та розвивати.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Новий девіз – збережемо Америку великою (Keep America Great). Я не хочу, щоб хтось зруйнував це, адже я можу робити чудову роботу", – заявив Трамп.

Президент США також відзначив, що політик, який прийде до влади у США у 2020 році може зруйнувати всі надбання його каденції.

"Тож, я точно братиму участь у виборах", – додав він.

Разом з тим варто відзначити, що позов скандальної порнозірки Стормі Деніелс, справжнє ім'я якої Стефані Кліффорд, відхилив Федеральний суд США. Відомо, що жінка намагалася почати судовий процес проти американського президента Дональда Трампа.

Так, мова йде про позов, в якому Трамп назвав "липовими" показання Деніелс про те, що їй погрожував невідомий чоловік у разі розголошення зв'язків з президентом США.

"Суд згоден з аргументами Трампа, так як цей твіт є риторичною гіперболою, яка зазвичай пов'язана з політикою і публічною дискурсом у США. Перша поправка захищає цей тип риторичної заяви", - заявив суддя Джеймс Отеро.

Крім того варто додати, що днями Дональд Трамп прокоментував імовірну відставку Міністра оборони США Джеймса Меттіса.

У неділю, 14 жовтня, Трамп заявив, що міністр оборони США Джеймс Меттіс не говорив йому про плани покинути посаду. Окрім того Президент США додав, що у нього дуже гарні стосунки з Меттісом.

Джерело нагадує, що Меттіс обійняв посаду глави Пентагону 21 січня 2016 року, коли його кандидатуру затвердив Сенат.

Розмови про відставку Міністра з'явилися після публікації уривків із скандальної книги журналіста Боба Вудворда "Трамп. Страх у Білому домі".

Журналіст пише, що після однієї з нарад із президентом глава Пентагону заявив, що той розуміє міжнародну політику "на рівні п'яти- чи шестикласника".

За словами чиновника адміністрації президента США Дональда Трампа, який побажав залишитися інкогніто, зараз активізувалися обговорення, хто може замінити Меттіса.

Нагадаємо, з Кремля злили неймовірну інформацію про угоду з Трампом.

Як повідомляв "Знай.ua", Меланія станцювала на столі Трампа в чому мати народила.

Також "Знай.ua" писав, що собакам запропонували справляти нужду на Трампа.

Трамп готовий до допиту у справі про втручання Росії у вибори президента США