Мешканці одного з міст Америки стали помічати дивні арт-об'єкти на вулицях. Ряд маленьких статуй з'явився по всьому Брукліну. Це були невеликі бюсти президента США, прикріплені до квадратного газону.

Під кожним бюстом красується напис із закликом справити малу нужду на нього.

Філ Гейбл розмістив статуї навколо парку Схилу у вихідні дні.

Чоловік пояснює, що багато в чому це було лише його особистий вираз власного презирства до Дональда Трампа, як до президента, так і до людини.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Я зробив бюсти з Трампом з портретом в його молоді роки, тому що я думаю, що, напевно, він сам так бачить, особливо коли платить російською эскортам за золоті дощі", - пояснює чоловік.

Він сподівається, що собаки навчаться мочитися на статуї, а не на галявину біля неї.

Гейбл розмістив першу статую біля рогу вулиці Юніон-стрит і Сьомою авеню, всього в декількох кроках від торгового центру Park Slope Food Co-op.

Статуя не була закріплена і вона швидко зникла. У минулі вихідні він розмістив додаткові бюсти по околиці, прив'язуючи їх до кабелів.

Раніше повідомлялося, що держдеп США розіслав по електронній пошті запрошення на "загадкову" зустріч, і прикріпив до листа фото кота у синій піжамі, який вальяжно сидить на дивані і поїдає печиво. В листі було лише слово "зустріч" і прикріплена фотографія.

Виявилося, що це помилка нового співробітника, який тестував поштову розсилку.

Представники американського посольства в Австралії вибачилися за дії своїх колег і зазначили, що їм шкода розчаровувати тих, хто планував відвідати зустріч.

Нагадаємо, держдеп США запросив на дивну вечірку з котами і піжамами. Запрошені гості й сам кіт залишилися розчарованими.

Як повідомляв "Знай. ua", Меланія відверто розповіла про своє приниження. Меланія Трамп вважає, що вона найбільш зацькований людина у світі.

"Знай. ua" писав, що Трамп спробував "відмитися", але не вийшло. Глава Пентагону може залишити посаду.