Наші знаменитості не перестають нас дивувати своїми стильними образами. Особливо, якщо це перша леді країни. Всім відома Меланія Трамп виглядає як завжди стильно. Однак, вона часто піддається нападкам преси і їй навіть, довелося видалити свій аккаунт в соцмережах.

Сьогодні Меланія Трамп — одна з найбільш стильних і красивих жінок світу. Її називають наймоднішою першої леді, адже образи, в яких вона з'являється, відповідають її статусу, але, разом з тим, не виглядають нудно і старомодно. Вона знає, як поєднати стримані сукні з високими підборами і яскравими аксесуарами. Кожен новий вихід Меланії у світ закачується активним обговоренням її нарядів, які завжди отримують лише позитивні відгуки.

Усміхнена, стримана, завжди поруч з чоловіком — Меланія Трамп сьогодні зразок ідеальної дружини успішного чоловіка. І складно повірити, що свій шлях вона починала зі зйомок в журналах для дорослих! Однак зараз Меланія Трамп демонструє не тільки уміння стильно одягатися, але і вдало вести ділові переговори, вона не тільки виглядає завжди модно, але і впевненою в собі жінкою. Мелані Трамп стала справжньою підтримкою своєму чоловікові і чудовою мамою. Вона готова все свій час присвятити на благо країни.

Перша леді прибула у столицю Єгипту, де знову продемонструвала бездоганний смак. Після прибуття в Каїр, Меланія Трамп зустрілася з першою леді країни Энтисар Амер. З такої нагоди вона одягла білі штани й блузу, накинувши на плечі піджак. Доповненням до образу стали туфлі з чорним носком і чорна краватка. Мелані Трамп стала найбільш обговорюваною жінкою в світі.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Знай.ua" повідомляв раніше: Все ще модель: Меланія Трамп довела, що вона ще ого-го. Громадськість завжди пильно стежить за дружиною американського президента. Обговорюється буквально все – чим займається, куди попрямувала, що сказала, як подивилася. Особливо пристрасно оцінюється те, як одягається перша леді, яка носить негласний титул ікони стилю. Тому будь-який наряд дружини американського лідера піддається жорсткій оцінці, і не завжди Меланії Трамп вдається отримати схвалення модних критиків.

"Знай.ua" писав: "Жахливо маленький, схожий на поганку, весь інтим - за підручником", - коханка жорстоко вдарила по чоловічому достоїнству Трампа.