Нинішній президент США Дональд Трамп підтвердив плани балатуватись на другий президентський термін у 2020 році.

Про це повідомляє Fox News.

"Так", - відповів Д.Трамп на питання, чи збирається він переобиратися на другий термін.

Крім того журналісти, які брали участь у інтерв'ю перелічили Трампу його можливих конкурентів, серед яких сенатори Берні Сандерс, Корі Букер, Камала Харріс, Елізабет Уоррен, колишній віце-президент США Джо Байден і колишній держсекретар Джон Керрі.

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"
Показати ще

У свою чергу Трамп доволі скептично відреагував на заяву журналістів про своїх можливих конкурентів. Також він висловив сподівання, що всі його суперники будуть здорові та нез жодних проблем пройжуть передвиборчу гонку.

"Зараз вони мені все подобаються. Я сподіваюся, що всі вони будуть здорові, і що дійдуть до кінця. Я тільки сподіваюся, що не з'явиться якась зірка чи видатний мислитель", - сказав Д.Трамп, відповідаючи на питання, якого з потенційних конкурентів він побоювався б найбільше.

Варто відзначити, що про плани переобрання Трамп заявив ще на початку минулого року зазначивши, що підписав необхідні для участі у виборах 2020 року документи відразу ж після інавгурації.

Пізніше він підтверджував своє бажання.

Також нинішній президен США зазначив, що готовий допомогти у всьому заради завершення офіційного розслідування про втручання Росії у вибори 2016 року, яке здійснює спеціальний прокурор Роберт Мюллер.

"Здається неймовірним, що я повинен це робити - при тому, що всі говорять, що змови не було. Я зроблю все необхідне, щоб закінчити це розслідування", - заявив Д, Трамп, відповідаючи на питання, чи готовий він дати письмові свідчення або навіть поспілкуватися з командою Р.Мюллер в рамках цього розслідування.

Крім того у ході інтерв'ю Трамп вкотре спростував будь-які зв'язки з російською владою під час президентських перегонів 2016 року.

Нагадаємо, США втягнуть Україну у найглибшу кризу.

Як повідомляв "Знай.ua", США зроблять Європу незалежною від Росії, Путін почав панікувати.

Також "Знай.ua" писав, що демократи знайшли козир проти Трампа, і Клінтон тут ні до чого.

Трамп підписав наказ про покарання для іноземців, які втручаються у вибори в США