Буквально нещодавно американський репер T. I. (Кліффорд Джозеф Харріс-молодший) спровокував серйозний скандал у Сполучених Штатах Америки.

Вся справа в тому, що реп-виконавець опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter провокаційний кліп-анонс власного альбому Dime Trap. Так, на відео зображена оголена жінка, яка дуже схожа на дружину президента США Меланію Трамп. У кліпі вона роздягається перед T. I. в Овальному кабінеті Білого дому.

Меланія Трамп

У свою чергу представниця Меланії Трамп Стефані Грішем вкрай різко відреагувала на подібну витівку музиканта. Вона назвала відео огидним і закликала бойкотувати репера, передає Daily Mail.

«Яким чином це вважають прийнятним?» — обурилася Грішем.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Уточнимо, що у відеоролику ведучий передачі новин повідомляє про те, що Меланія не стала супроводжувати президента США Дональда Трампа в його резиденцію Мар-а-Лаго. Після цього T. I., що сидить за столом глави держави, закурює сигару, а перед ним з'являється жінка в плащі кольору хакі з написом «Мені все одно, а вам?» — у такому вбранні Меланія приїхала в центр захисту дітей-іммігрантів у штаті Техас у червні цього року. Жінка потім роздягається перед репером і сексуально танцює на столі.

Раніше повідомлялося, що жителі одного з міст Америки стали помічати дивні арт-об'єкти на вулицях. Ряд маленьких статуй з'явився по всьому Брукліну. Це були невеликі бюсти президента США, прикріплені до квадратного газону. Під кожним бюстом красується напис із закликом справити малу нужду на нього.

Нагадаємо, що Меланія Трамп дала розгорнуте і дуже щире інтерв'ю. У ньому вона розповіла про свої цілі і про те, наскільки вона нещасна людина.

Як повідомляв портал Знай.uа, Меланія Трамп в ході короткої прес-конференції в Єгипті зізналася, що часом змушена просити свого чоловіка відкласти у бік смартфон і перестати твітити.

Також портал Знай.uа писав, що перша леді США Меланія Трамп назвала себе найбільш зацькованою людиною в світі.