Глава Сполучених Штатів Дональд Трамп уже навіть не намагається заперечувати, що вважає кремлівського засідателя Володимира Путіна вбивцею та отруйником.

Зокрема, під час інтерв'ю телеканалу CBS на питання журналіста, чи причетний російський президент до отруєнь і ліквідації неугодних, Трамп відповів: "Так, імовірно, має. Ймовірно".

Американський лідер також не став заперечувати, що Росія дійсно втручалася у хід президентських виборів. Разом з тим він підкреслив, що втручання Китаю - проблема не меншого масштабу.

Демократи знайшли козир проти Трампа

Майкл Блумберг - колишній мер Нью-Йорка, мільярдер і засновник Bloomberg - через 17 років знову вступив у лави демократів і зібрався поставити під питання другий термін Дональда Трампа, баллотувавшись у президенти.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У Клінтон черговий витік інформації

Група хакерів з Піднебесної, які працюють у Вашингтоні, зламали пошту Хіларі Клінтон, коли вона обіймала посаду Державного секретаря Сполучених Штатів, і в період з 2009 по 2013 роки в режимі реального часу переглядали абсолютно всі листи і чернетки, які були на поштовому сервері.

Нагадаємо, Трампу загрожує суд? Адвокат здав його з потрухами. Екс-адвокату президента США загрожує термін від чотирьох до п'яти років позбавлення волі. У повідомленні говориться, що Коен зізнався у податковому шахрайстві, фінансових махінаціях і порушенні закону про фінансування президентських кампаній.

Як повідомляв "Знай.uа", ФБР раптово схопило жінку, що розповіоа про хакерів Путіна. Затриманій загрожує до 10 років в'язниці. За версією ФБР, Віннер передала журналістам документ Агентства національної безпеки, в якому говорилося про причетність російської розвідки до кібератак незадовго до президентських виборів 2016 року.

Також "Знай.uа" писав, що журналісти втопили Трампа: відео. Американські журналісти не пощадили главу Білого дому.