Керівник США Дональд Трамп дав попередження для Росії і Китаю про їх плани щодо створення арсеналу ядерної зброї.

Про це йдеться на сайті інформаційного агентства Reuters.

За словами президента США, за допомогою такого ядерно арсеналу тиснути на Росію та Китай.

Зробив таку заяву господар Білого дому у понеділок, виступаючи на прес-конференції перед журналістами. Трамп нагадав, що РФ не дотримується договору про ядерні сили від 1987 року.

Такж Дональд Трамп заявив про вихід США з ядерного договору з Росією.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше Трамп зібрався на другий термін. Нинішній президент США вже оголосив амбітні плани зайняти Овальний кабінет ще на один термін.

Ще раніше він вже оголосив, що буде брати участь у наступних президентських перегонах. Більше того зовсім нещодавно він вже встиг оголосили гасло нової президентської кампанії.

Крім того Трамп відзначив, що вже можна помітити значні успіхи, яких досягла його команда за два перші роки президентства та додав, що планує їх зберегти та розвивати.

Президент США також відзначив, що політик, який прийде до влади у США у 2020 році може зруйнувати всі надбання його каденції.

Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо, що Трамп готовий оголосити Китаю війну.

Лідер США Дональд Трамп заявив, що влада Америки можуть обкласти митом майже всі товари, які ввозяться в країну з Китаю. Про це повідомляє CNBC.

Трамп підкреслив серйозність своїх намірів і зазначив, що готовий у рази збільшити кількість обкладаються імпортними митами товарів китайського виробництва.

Також "Знай.uа" писав, про те, що Трамп вигадав, як обманути дієтолога.

Коли справа доходить до їжі, президент Сполучених Штатів Дональд Трамп вирізняється своїми специфічними , і дещо нездоровими, смаками.

Любитель швидкого харчування, Дональд Трамп, за чутками, полюбляє зробити замовлення в McDonald's, яке складається з двох Big Macs, двох Fillet-O-Fish і шоколадного молочного коктейля.