Український військовослужбовець, генерал-лейтенант, командувач десантно-штурмової військ Збройних сил України та Герой України Михайло Забродський в ефірі одного з українських радіо розповів журналістам про стан армії і про готовність збройних сил до наступу.

Про це стало відомо завдяки повідомленням "Радіо. Свобода".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"На дворі 2019 рік. Основна маса хлопців, які приходять, кому зараз, умовно, 20 років, під час Майдану і всіх цих подій весни 2014-го їм було 15. Всі уявлення того, що відбувалося в країні і на сході зокрема, у них на рівні оповідань, телевізійних програм. Їм важко оцінити, хто і з чого починав, як все відбувалося і до чого взагалі могло призвести. Тут дуже серйозний пласт роботи насамперед з особовим складом ЗСУ. Потрібно вишукувати ті мотиваційні чинники, я зараз навіть не кажу про матеріальну складову, а саме ідеологічні, інформаційні. Достатньо чи недостатньо (сили і могутності, щоб йти у наступ - ред.) Може показати тільки бій або операція, яка буде проведена. Все інше - це з області прогнозу погоди завтра на вулиці", - розповів Забродський.

Нагадаємо, Зеленський дав громадянство синові чеченського генерала: справжній патріот України.

Як повідомляв Знай.uа День незалежності України 2019: повна афіша заходів.

Знай.uа писав, Навіть Трамп підтримав День державного прапора України: синьо-жовтий стяг розгорнули над США.