У Вінниці, напередодні вихідних сталися дві дорожньо-транспортні пригоди, в яких жертвами стали діти. Легкови збив у центрі міста батька з дитиною, та під колесами трамваю опинився 6-річний велосипедист.

Ситуаційний центр Вінниці розповідає:

"На перетині вулиці Соборної і Театральної водій автомобіля «KIA» здійснив наїзд на батька з дитиною, які перетинали приїжджу частину на нерегульованому пішохідному переході.

Інша ДТП сталася на перехресті Замостянської та проспекту Коцюбинського. Там зіткнулися трамвай та маленький хлопчик на велосипеді. За попередніми даними, дитина сильно не постраждала. В обох випадках на місці події працювали патрульні на слідчі по ДТП".

Постраждалі знаходяться в лікарні. Поліція проводить розслідування.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, у Дніпрі легковик збив молоду дівчину.

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що у Львові коп влетів у двох жінок.

Також, Знай.ua повідомив, що український шоумен Сергій Притула вперше прокоментував ДТП за участю своє тещі Лілії Сопельник, яка 22 серпня збила матір з 9-річною дитиною.