Поки вся Україна насолоджується останніми літніми днями, ходить на пляж, відвідує природу, ласує сезонними овочами та фруктами, наближається новий сезон, який ознаменується для мільйонів дітей і дорослих навчанням

За старою традицією низка перших дзвінків пройде в сотнях тисяч українських шкіл. Також саме 1 вересня на навчання виходять мільйони студентів та учнів технікумів, коледжів та училищ.

Цей день викликає у людей найрізноманітніші почуття: сум, жаль, радість і ностальгію. Не дивлячись на те, що після першого дзвінка починається період напруженого навчання і роботи, цей день вважається святом.

З нами, ви завжди будете знати, як привітати дитину чи підлітка з початком навчального року, що побажати вчителю або колезі по шкільному комітету.

Кращі поздоровлення з 1 вересня в листівках - тільки в цьому матеріалі від Znaj.ua.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Святкові традиції

Листівки на 1 вересня почали дарувати в 30-і роки. Саме тоді згідно з постановою ЦК Комуністичної партії Радянського Союзу, перший день календарної осені став загальною датою для старту навчального року у всіх навчальних закладах.

Листівка на День знань вчителю стала обов'язковим атрибутом першого дзвінка вже після відновлення СРСР від наслідків Другої світової війни. У 50-і роки промисловість почала випускати тематичні листівки, які користувалися в останні дні літа небувалим попитом на всіх почтах і кіосках.

Вітальна листівка своїми руками також була поширеним явищ. Дуже часто такі вироби особисто робили діти своїм вчителям, висловлюючи їм повагу і увагу. Сьогодні мало хто робить привітання з днем ​​знань вчителю власними руками. Однак, мода на саморобні листівки повертається в сучасні школи, оскільки в наш фабричний вік подібна продукція вкрай цінується.

Сьогодні святкову картинку першокласнику, вчителям або колегам в кілька кліків можна скачати в Інтернеті. Але як зробити подібне привітання унікальним? - Відповіді, ви можете знайти нижче.

Види листівок на День знань і перший дзвінок

Сьогодні доступні тисячі варіантів поздоровлень. Вас чекають прикольні вітальні листівки студентам і вчителям. Крім того, в спеціальних програмах, ви можете намалювати свою картинку самостійно, створивши унікальне привітання.

Свято можна влаштувати також для дитсадка. Дошкільнят також варто залучати до традицій святкування 1 вересня, показуючи важливість навчання для їх подальшого життя. Першокласників з 1 вереснем варто вітати обов'язково, оскільки цей день вони запам'ятають на все життя. Студенту також можна вручити привітання, зазначивши увагою його потуги в інституті або університеті.

Роздруківки листівок і поздоровлень можна зробити на домашньому принтері або в центрі друку. Там, ви можете вибрати формат, папір, шрифт, заламинировать свою листівку або вибравши для неї красиву рамку.

Поздоровленням, яке зворушить навіть самих цинічних педагогів, можна обзавестися в цій статті. Відповідна музика, на тлі якої буде зачитано твір також стане чудовим доповненням до 1 вересня.

Також можна створити унікальні запрошення на 1 дзвінок, які запам'ятаються рідним, близьким і вчителям, які обов'язково оцінять вашу оригінальність, почуття стилю і повагу до цього дня.

Прикольні листівки для першокласників: приклади кращих привітаннь

Листівки до Дня знань для першокласників

Дорогі першокласники, сьогодні ви відправляєтеся в довгу і захоплюючу подорож! Багато нового і незвіданого зустрінеться вам на цьому шляху. Не бійтеся труднощів, адже ваші батьки і друзі будуть поруч. Будьте старанними і уважними до своїх однокласників. Разом ви пройдете це захоплююча пригода! З Днем знань!

Перший заливистий шкільний дзвінок,
Перший вчитель і перший урок,
Перший підручник і перший твій клас!
Успішного навчання і в добрий час!

У тебе сьогодні свято!
Ти тепер зовсім великий,
Радуйся, ти - першокласник!
Нових знань двері відкрий.

Святкові картинки для школярів

Дзвенить дзвінок веселий,
Він в клас вести готовий,
Відкриті двері школи
Для всіх учнів.

Портфелі та букети,
Посмішки на повний рот,
Давай попрощаємося з літом,
Настав навчальний рік.

І з такої нагоди
Хочемо всім побажати
Хороші оцінки
за партою отримувати!

Нехай навчальний рік буде повним загадок і розгадок, питань і відповідей, нових досягнень. Може він не завжди буде легким, зате цікавим.

Привітання для студентів

З Днем знань тебе, студент дорогий.
Забудь ненадовго про сон, про спокій -
На тебе чекає адже рік плідний.
Вчися добре, будь вмілим, спритним.

Кмітливість включи, де розуму не вистачає,
Нехай мозок твій, як губка, всі знання вбирає.
Повір, все навчання не просто проходить -
До успішного майбутнього точно призводить.

І знову чекають пари,
Захист, звіти,
Заліки, іспит,
Курсові роботи,
Безсонні ночі,
Веселі ночі,
Коли ти смієшся,
Кричиш що є сили.
Все це відкриє
Сьогодні день знань.
Він вам принесе
Багато різних знань.
Бажаємо, студенти,
Вам нервів міцніше,
Щоб було здавати
Всі роботи легше!

Листівки для вчителів

Школа нас зустрічати готова,
Настав день знань знову!
В школу весело йдемо
Вітаємо з цим днем!

Корисних проектів, великих досягнень,
Гідних вчинків, добра.
Перемог, оптимізму і вражень
Навчання настала пора.

Вітаємо вчителів з 1 вересня. Ви наші головні провідники у світ знань. Бажаємо вам терпіння, бадьорості, радості від відкриттів і досягнень. Нехай школа стане місцем, куди хочеться приходити щоранку, де завжди цікаво і цікаво. З Днем знань!

Привітання для батьків

Вас, батьки, привітати
Я хочу з прекрасним днем.
Гризти пора граніт науки.
Буде все нехай шляхом.

Я в День знань вам бажаю
Бути терпимими завжди,
Вірити свято в своє чадо,
Не здаватися ніколи.

Згадати потрібно всю програму,
Що пройшли колись ви,
І з дитиною славним в парі
Вам досягти висоти.

Попереду навчальний рік,
Знову багато Вас так чекає.
І домашні роботи,
Плюс звичайні турботи.

Гроші здати на те і це,
З сімейного бюджету.
Успішність стежити,
На збори сходити.

Провести бесіду будинку,
Як все це Вам знайоме.
Ви тримайтеся, ви крепитесь,
Валеріаною запасіться.

Вас з днем ​​знань вітаємо,
І на навчальний рік бажаємо,
Вам терпіння і сил,
Адже вересня настало.

Шановні батьки, вітаємо вас з Днем знань. Нехай це свято надихне нас всіх на завзяте досягнення всіх поставлених цілей і спільний успіх. Бажаю, щоб діти були справжньою гордістю, щоб кожен з них відкривав свої індивідуальні здібності і таланти, а ви завжди підтримували їх і допомагали в усьому. Нехай цей навчальний рік принесе нам усім тільки добрі емоції, великі успіхи, гарний настрій і радість. Терпіння вам, дорогі батьки, міцного здоров'я, благополуччя і прекрасних відносин з дітьми.

Батьки, з днем ​​знань вас!
Прийміть поздоровлення,
І в цю важливу дуже годину
Бажаємо вам терпіння.

Бажаємо сил на рік уперед
І дітям вашим теж.
Тепер настав адже їхня черга,
Немає часу дорожче.

Бажаємо щоб п'ятірки лише
Додому вони носили,
З великим бажанням завжди
Щоб в школу приходили!