Ось і завершилася літня пора. Разом із ошатними бантами та вишиванками приходить осінь. Її перший день традиційно пов'язують із Днем знань. Візьміть на озброєння добірку найкращих привітань у прозі вчителям, батькам, студентам та школярам до 1 вересня. Тут ви знайдете різноманітну прозу: серйозну, жартівливу і хвилюючу.

Гарна проза для директора школи

На шкільній лінійці директор школи традиційно вітає учнів, їхніх батьків та вчителів із початком нового навчального року. Шкільний рік для всіх повинен стати творчим, цікавим та продуктивним. Пропонуємо прозу для директора школи. Керівник навчального закладу повинен сказати гарні слова напуття.

Із Днем знань! Хочу побажати, щоб школа для кожної дитини стала другою домівкою і другою сім'єю. Знайте, що наші вчителі завжди підтримають та допоможуть. Бажаю дивовижних відкриттів і звершень! Вірте у себе, у свої сили. Кожна дитина індивідуальна і талановита по-своєму. І наше завдання - побачити в кожному талант і допомогти розкрити його. Давайте разом будемо прокладати стежку цікавих знань. Допомагати дітям, щоб вони прагнули до знань і розкривали свої нові таланти. Яскравих всім емоцій, легкого і насиченого цікавими подіями навчального року!

Привітання із Днем знань у прозі

День знань - особливо хвилюючий день для першокласників. Нехай перший дзвоник пролунає для них веселою треллю. І кожен день вони ходять до школи із великим задоволенням! Усім іншим учням хочу побажати непересічності. Нехай кожен із Вас буде особливим! Вчителям бажаю бути однією великою згуртованою сім'єю. Нехай старт нового навчального року буде успішним для всіх: педагогів, школярів, їхніх батьків. Цікавого та пізнавального шкільного життя!

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Із 1 вересня! Із Днем знань! Як директор школи, хочу радіти успіхам моїх підопічних. Саме тому дітям хочу побажати, щоб знання засвоювалися легко й швидко. Батькам, щоб їхні діти були самостійними. Прагнули до знань і отримували високі бали. Педагогам - креативних і яскравих ідей. Нехай День знань випромінює добро й світло. Дарує всім гарний настрій і море позитиву! Зі святом!

Привітання вчителю від батьків

Представлена у цьому розділі проза підійде для класного керівника. Можете висловити подяку його колегам. Вітайте педагогів із початком навчального року! Разом із дітьми попереду їх чекає низка цікавих заходів, несподівані відкриття та неймовірні досягнення.

Хочемо побажати Вам успіху на весь навчальний рік! Щоб зарплата «не кусалася», а діти радували своїми успіхами й досягненнями. Посидючості Вашим учням, а Вам - терпіння та стійкості. Нехай Ваше серце наповнюють доброта, краса й позитив. Цікавих уроків і витівок! Здоров'я та премій! Моральної стійкості, оптимізму й благополуччя!

Привітання із Днем знань у прозі

Ви - мудрий і добрий учитель, гідний подяки і похвали. Від душі бажаємо, щоб Ваш вогник оптимізму та креативу ніколи не згасав! Залишайтеся такою ж енергійною й доброю! Спасибі Вам велике за все!

Нехай новий навчальний рік для Вас яскраво «світить». Хочемо побажати, щоб уроки були легкими й пізнавальними! Дорога дітей до знань нового і незвіданого - проста та нескладна. А Ваш День знань встелений гарними букетами квітів!

Жартівливе привітання для студентів

Щоденники, ручки, зошити й олівці вже закуплено. Залишилося зустрітися за студентськими партами. Поділитися спогадами. Обмінятися цікавими подіями за минуле літо.

Ми приготували для вас добірку жартівливих привітань у прозі з Днем знань. Адже смішне, як і серйозне, має бути присутнім у нашому житті. І навіть у таке свято, як День знань. Давайте жартувати й веселитися разом. Радійте кожному новому дню! Прокидайтеся із відмінним настроєм! І нехай 1 вересня надихає на пізнання всього нового та незвіданого!

Після цікавого річного забігу переходимо до студентської програми. Нехай вона дається вам легко, буде результативною, продуктивною й пізнавальної! Сидіть за партами, як шовкові! Світіться від щастя та заряджайте своїм оптимізмом педагогів!

Привітання із Днем знань у прозі

Занурюючись у бездонний океан студентської науки, зберіть всі свої сталеві нерви у залізний кулак! Бажаю безліч успіхів та перемог! Нехай вересень шелестить листям, а студенти шелестять мізками. Прагнення до нових знань! Прочитайте сотню книг. Виручіть друзів-одногрупників. Наповнюйте своє студентське життя новинками!

Досить засмагати та висипатися вранці! Прийшла пора вчитися й творити. Із Днем знань! Веселого проведення часу на студентській лаві! Щоб знань давалися легко, засвоювалися швидко й відображалися високими балами.

Перший дзвоник пролунав - у добру путь до нових пізнань! Перемог та звершень! Щоб у голові не було бардака, а повний порядок. Гуляйте під місяцем, але не забувайте про книги та підручники! Солодкого студентського життя, як цукерка! Гизіть граніт науки так, щоб усі заздрили!

Фото

Привітання із Днем знань у прозі

Привітання із Днем знань у прозі

Привітання із Днем знань у прозі

Привітання із Днем знань у прозі

Привітання із Днем знань у прозі

Відео