Мінфін ввів в дію документи, за допомогою яких зможе одержувати безкоштовно інформацію, яка містить персональні дані та банківську таємницю. Так збираються перевіряти соціальні виплати: пенсії, субсидії, пільги і т. д.

Для цієї процедури Мінфін розробив кілька проектів: Порядок електронної взаємодії Мінфіну, МВС, ДМС, Адміністрації Держприкордонслужби, ДФС, Казначейства, Держфінмоніторингу.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Тепер Мінфін зможе дізнатися про українців наступну інформацію щодо:

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще
  • зареєстрованих транспортних засобах, їхніх правомірних власників та належних користувачів;
  • реквізитів документів, які видали людині, відомості про документи, на підставі яких були видані попередні (тип, назва документа, серія, номер, дата видачі та уповноважений суб'єкт, що видав документ, строк дії документа), місці проживання, викрадених або втрачених документах;
  • громадян, які порушили митний режим у пунктах пропуску через державний кордон України або режимні правила на контрольних пунктах;
  • митномого оформлення ввезених на прикордонну територію України транспортних засобів та всіх складових частин, що мають ідентифікаційні номери;

  • виписок з бюджетних рахунків, на які нараховуються гроші за сплачений штраф при вчиненні кримінального або адміністративного порушення;
  • джерел доходу, які фізособи отримали від податкових агентів, а також про доходи, які громадянин отримав в результаті виконання підприємницької чи незалежної професійної діяльності.

Нагадаємо, раніше війна за ЗСЖ: Мінфін і МВС притиснуть до стінки тютюнників, "ми покладемо цьому край".

Також Знай.uа писав, що ПриватБанк перестав працювати: дісталося кожному клієнту, термінове заяву.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Приват24 перестав працювати: в Приватбанку зробили раптова заява, стосується кожного клієнта.