Пенсіонер пожбурив петарду у юрбу дітей, які галасували під вікнами. Дітям довелося отримувати медичну допомогу, а пенсіонер наразі знаходиться під вартою на 2 місяці.

Вночі, коли стався інцидент, спецпризначенці штурмувати квартиру пенсіонера. Чоловіка підозрюють у тому, що саме з його балкону в натовп дітей полетів вибуховий пакет. Вибух був такої сили, що кількох дітей оглушило, а 9-річна дівчинка опинилася в лікарні.

"Дівчинку з підозрою на розрив барабанної перетинки завезли в лікарню. Дитину оглянули, діагноз не підтвердився, решта дітей отримали психологічну травму", - каже речниця поліції.

Жителі розповідають, що мали конфлікт з 65-річним сусідом, коли він зробив на зеленій зоні паркувальне місце.

Один з постраждалих хлопчиків розповів:

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Поліція сказала, що це незаконна парковка. Дорослі дозволили розібрати асфальт, який там був викладений. Ми розбирали, і цей дядько почав на нас кричати".

Слідчі з’ясовують, що саме вибухнуло, чоловік відмовляється від причетності до вибуху. Натомість йому інкримінують замах на вбивство групи дітей. Під час обрання запобіжного заходу він визнав, що скандали з сусідами через парковку. За скоєне йому може загрожувати до 15 років позбавлення волі.

Нгадаємо, нещодавно Знай.ua повідомляв, що потужний вибух поставив Київ на вуха: мешканців евакуюють.

Як повідомив Знай.ua у Київській області стався вибух в двоповерховому багатоквартирному житловому будинку Борисполя.

Також Знай.ua повідомляв, що Кривий Ріг спіткала екологічна катастрофа.