У Вінниці чоловік влаштував вибух на дитячому майданчику.

Про це повідомляє інформаційний портал "facenews".

У Вінниці 65-річний чоловік кинув петарду у натовп дітей. В результаті вибуху постраждала 9-річна дівчинка, її госпіталізували.

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android или IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!


Цей інцидент стався близько 20:00 у дворі одного з багатоквартирних будинків на проспекті Юності. Місцевий житель, що скоїв злочин, неодноразово конфліктував із сусідами, тому що він паркував своє авто на дитячому майданчику.

Правоохоронці розповіли, що чоловік з балкона власної квартири кинув на майданчик, де в той час саме грали діти, петарду. Внаслідок цього 9-річна дівчинка отримала тілесні ушкодження, інші діти сильно злякалися і отримали психологічну травму.

За даним фактом слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2. ст. 15 1 п. п. 2 п. 5 п. 7 ч. 2 ст. 115 КК України (замах на вбивство). За це вінничанину передбачено покарання до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що 29-річний чоловік з Київської області продав квартиру киянки по підробленим документам за 3 млн 700 тис. гривень.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua , в поліцію у Вінниці звернулися налякані батьки неповнолітньої 15-річної дівчини, яка не повернулася додому напередодні ввечері.

Знай.ua писав, що 16-річного Данила Рєдіна підозрюють в жахливому вбивстві 26-річної харків'янки, яку правоохоронці шукали тиждень. Батько підозрюваного впевнений, що його сина намагаються підставити, як повідомив він сам.