В Україні середня зарплата у липні сягла понад 10 700 грн. Найбільше заробили кияни - від 15 650 грн. Найменшу зарплатню отримуюють жителі Кіровоградщини - 8574 грн.

Мінімальна зарплата на сьогодні становить 4173 грн. Звичайно ж, більшість українців не влаштовують їхні прибутки, тому багато хто шукає, де підзаробити The Point.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Спеціалісти розповіли, які професії користуються найбільшим попитом і їх можна поєднувати основною роботою.

гроші

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Водій таксі

Щоб заробляти гроші у такий спосіб, треба мати водійські права, авто та смартфон. У середньому за 3-4 години водії можуть отримати до 300 грн. За тиждень також роботи - від півтори тисячі до 2 тисяч грн. За місяць до основної зарплати матимете не менше 6-8 тис. грн.

Чудова новина!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Кур'єр

Можна працювати навіть без водійського посвідчення. Наприклад, на велосипеді або ж пішки. Зараз багато сервісів пропонують кур'єрам працювати по кілька годин на добу у зручний для них час. За кожне доставлене замовлення обіцяють близько 60 грн.

підробіток

Фотограф

Якщо маєте фотоапарат і вам подобається фотографувати, це також може стати гарним джерелом прибутку. Спочатку доведеться працювати безоплатно, щоб отримати досвід і напрацювати портфоліо. Далі зможете фотографувати дитячі чи корпоративні заходи, продавати свої фото. За фотосесію можна заробити від 50 грн до 2 тис. грн.

Репетитор

Якщо добре знаєте шкільну програму, то можете підготувати дитину до школи. Найбільшим попитом користуються викладачі іноземної мови, математики та предметів, які оцінюються на ЗНО. У середньому репетитори заробляють від 100 до 300 грн за урок. Але тут також рівень оплати залежить від зесонності та міста, в якому приживаєте.

навчання

Няня

Няню шукають як для дошкільнят, так і для дітей шкільного віку. Часто шукають людину, яка забиратиме дитину зі школи, дитячого садка. Іноді няня треба на вихідні. Якщо можете домовитися про зручний для вас графік, то це чудова можливість заробити. У Києві няні отримують 100-300 грн за годину роботи.

Нагадаємо, зарплати поріняли у містах-мільйонниках. Де українці отримують найбільше.

Як повідомляв раніше Знай.ua, наплив студентів різко підняв ціни на житло у столиці.

Також портал Знай.ua писав, що українцям показали доходи Разумкова.