27 серпня в Чернівцях сталася НП. Сторічний будинок, який є частиною історичного ансамблю Чернівців, як повідомляють архітектори, обвалився на матір з двома дітьми. Потерпілі встигли вибігти на вулицю.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Обвал налякав не тільки мати і малюків, але й мешканців сусідніх будинків. Частина будинку обвалилася прямо на дорогу.

За словами сусідів, господар будинку почав проводити дренажні роботи, щоб у підвалі не було мочарів. Сім'я вже ремонтувала будинок кілька років тому. У той час їм вручила премію місцева влада за кращий фасад будинку.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомили в Чернівецькій міськраді спочатку: думали, що винуватцем аварії були капітальні ремонтні роботи дороги поруч.

"В період обстеження з'ясувалося, що руйнування сталося в наслідок порушення технології проведення ремонтних робіт самим власником будинку", - пояснив Володимир Самолюк, начальник управління з надзвичайних ситуацій міськради.

Траншея, яка була вирита під будинком власниками, вже засипана. Стеля будинку зміцнили, щоб руйнування не пішло далі. Будинок власникам доведеться відбудовувати за свій рахунок.

Нагадаємо, раніше смерть нависла над головою: українців катають під обрушився мостом в Харкові, - моторошний відеофакт.

Також Знай.uа писав, що будівництво метро в Дніпрі: дружок Філатова розкрив таємницю "Metro-Dnipro-Mayer", колосальні витрати.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що звалився міст у Харкові відкрив очі на масштаби катастрофи.