Пішла з життя відома радянська та російська акторка Людмила Мальцева. Її не стало у вівторок, 27 серпня.

Про це повідомляє видання POLITEKA з посиланням на прес-службу Спілки кінематографістів Росії.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ц27 серпня, в День російського кіно на 70 році пішла з життя талановита актриса, педагог, культуролог, яскрава, красива жінка Людмила Василівна Мальцева", — сказано в повідомленні.

Що стало причиною смерті акторки поки невідомо. Донька актриси Поліна Нечитайло розповіла, що прощання відбудеться 29 серпня у Храмі Вознесіння Господнього за Серпуховськими воротами, похорони пройдуть на Братовщинському кладовищі в Підмосков'ї.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Мальцева народилася 5 липня 1950 року в Кемерово. Вона закінчила театральне училище імені Щепкіна, а також вивчала культуру козачої еміграції в Парижі в університеті Сорбонни. У 1982 році у неї народилася дочка Поліна Нечитайло, яка також є актрисою.

Зніматися в кіно актриса почала досить пізно. Дебютувала в епізодичній ролі у фільмі "Козача бувальщина" в 1999 році. Потім у Мальцевої було ще кілька маленьких ролей. Її стали часто запрошувати в різні телесеріали. Серед них найбільшою популярністю користувалися "Терористка Іванова", "Шериф-2", "Пасічник", "Пасічник-2". Останньою роллю Мальцевої стала секретарка мера в комедійному серіалі "Домашній арешт".

Нагадаємо, що зупинилося серце легендарного артиста: його музика назавжди залишилася у серцях мільйонів.

Як повідомляв портал Знай.ua, померла легенда світового кіно, захоплювався весь світ.

Також портал Знай.ua писав, що пішов із життя легендарний український спецагент, який здобув кров, заражену вірусом Ебола.