Вечора ввечері на вул. Івана Алексєєва (кол. Крупської) підрізали чоловіка.

«27 серпня близько 20:00 поліцейські, прямуючи за викликом, на вулиці В. Алексєєва в Мелітополі помітили посеред проїжджої частини чоловіка і жінку в нетверезому стані» - повідомляють у відділі поліції Запорізької області.

Поліцейські знайшли закривавленого чоловіка.

Правоохоронці викликали швидку допомогу, чоловік 1983 року народження був доставлений в лікарню, де після надання медичної допомоги був відпущений. За даним фактом зараз проводиться перевірка, - повідомили в Мелітопольському відділі поліції.

Постраждалий чоловік був доставлений в лікарню.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що з Донбасу прийшли дуже погані новини. Стало відомо, що у вівторок, 27 серпня, в районі Новоазовського вітропарку на окупованій донецькими бойовиками території спалахнув потужний пожежа.

Як повідомляв Знай.иа, в Україні почало вересня обрадує досить теплою і сонячною погодою, а вже з середини місяця прогнозується похолодання

Знай.иа писав, що в Україні середня зарплата у липні перевищила 10 700 грн. Найбільше заробили кияни - від 15 650 грн. Найменшу зарплату отримують жителі Кіровоградщини - 8574 грн.