У четвер, 29 серпня Верховна Рада дев'ятого скликання починає роботу. На перше урочисте засідання після дострокових виборів 21 липня вже прибувають запрошені. Новий парламент відриється о 10:00. Сьогодні депутати отримають посвідчення і проголосять присягу. Напередодні їх збирали в залі засідань, щоб провести майстер-клас і показати, які тиснути кнопки.

Спеціальний кореспондент порталу Знай.uа повідомляє, що під будівлею Верховної Ради зібралася довга черга з представників преси.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, під Радою у черзі стоять близько 150 осіб. До самої будівлі пропускають повільно. Щоб пропустити одну людину, охорона витрачає близько 5 хвилин. Навколо Верховної Ради чергу поліція. Правоохоронців близько 40 осіб. Окрім цього встановлена металева огорожа.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Пряма трансляція з Верховної Ради

Нагадаємо, у Зеленського назвали імена нових міністрів: хто замінить набридлих чиновників.

Як повідомляв портал Знай.uа, з Києва зникне Генпрокуратура, у Зеленського зробили важливу заяву.

Також Знай.uа писав про те, Коломойський зробив сміливу заяву про розпуск Ради.