У четвер, 29 серпня, пішов з життя відомий російський актор Олександр Числов. Його не стало у віці 54 років у Москві.

Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

54-річний російський актор Олександр Числов, який встиг відзначитися в сотнях невеликих ролей на телебаченні, страждав від серйозної хвороби. У середині серпня його госпіталізували з підозрою на пневмонію — весь цей час лікарі боролися за життя артиста.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Числов народився в Грозному, після чого переїхав до Москви, де відучився на актора, після чого довгі роки виконував маленькі ролі, здебільшого, граючи комічних персонажів. Всього на його рахунку близько 250 фільмів і серіалів.

За останні кілька місяців Олександр числова майже не виходив зі своєї квартири, вже навіть майже нічого не їв, стверджуючи, що його хочуть отруїти. Багато хто вважає, що насправді у Числова просто загострився алкоголізм, але інші впевнені, що він останнім часом просто відчував себе самотнім і покинутим, і всі його страхи народилися саме на цьому ґрунті.

Нагадаємо, що зупинилося серце легендарного артиста: його музика назавжди залишилася у серцях мільйонів.

Як повідомляв портал Знай.ua, померла легенда світового кіно, захоплювався весь світ.

Також портал Знай.ua писав, що пішов із життя легендарний український спецагент, який здобув кров, заражену вірусом Ебола.