В кінці тижня погода на території України буде теплою і сухою, і українці зможуть добре провести останні дні літа. Короткочасні незначні опади можуть пройти на заході країни.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Вітер переважно південно-східний та східний, 3-8 м/с.

У західних регіонах вночі очікується +13...+17 градусів, а вдень стовпчики термометрів покажуть +27...+30 градусів тепла.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

На півночі і в центрі країни вночі синоптики прогнозують +11...+14 градусів, а вдень обіцяють +25...+30 градусів.

На сході України вночі стовпчики термометрів опустяться до +11...+14, вдень піднімуться до +25...+28 градусів.

На півдні країни вночі метеорологи обіцяють +13...+16 градусів, а вдень повітря прогріється до +13...+17 градусів.

У Києві пориви південного і південно-східного вітру досягнуть 8-10 м/с. Температура вночі +14...+16, вдень стовпчики термометрів піднімуться до +28...+30.

Нагадаємо, раніше мелітопольські школярі відмовилися від квітів на 1 вересня.

Також Знай.uа писав, що школярі Дніпра здивували всю Україну.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що в Кирилівці з'явився підступний шарлатан, "зцілює" одним поглядом: "Болячка, вийди геть".