В Луганській області сталася моторошна НП. З'явилася інформація, що на ПРАТ "Сєвєродонецьке об'єднання АЗОТ" стався викид аміаку. Над містом зависла "Хімічна хмара". Так, місцеві жителі скаржаться на неприємний запах.

Про це стало відомо завдяки повідомленню директора департаменту Луганської ОВГА Дениса Денищенка на своїй сторінці в Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

За його словами, соцмережі заполонили повідомлення мешканців міста про те, що на "Азоті" стався викид аміаку. На вулиці встановилася безвітряна погода, тому хмара аміаку зависла над містом.

Місцеві жителі в соцмережах пишуть, що відчувався запах аміаку в повітрі у деяких районах міста. Про всякий випадок, вони рекомендували сєвєродончанам закрити вікна і зайвий раз не виходити з помешкань на вулицю.

Нагадаємо, критичний рівень небезпеки: в ООН б'ють на сполох, такого не було за всю історію людства.

Як повідомляв Знай.uа вчені викрили брехню Путіна про вибухи під Северодвінськом: "Це був ядерний реактор".

Знай.uа писав, Кривий Ріг спіткала екологічна катастрофа: жахливу ситуацію в місті показали одним кадром.