З Москви в напрямку Києва рухається приватний борт Falcon 7x. Сяде він в українській столиці чи ні, поки незрозуміло. У графах "Реєстрація", "Країна реєстрації", "Серійний номер" і "Вік" у нього написано Н/Д - "немає даних".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Прямі перельоти між Москвою і Києвом заборонені. Однак, можливо, саме у цьому літаку летять українські політв'язні.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Зазначимо, що новообраний генеральний прокурор України Руслан Рябошапка поширив на особистій сторінці у Facebook інформацію про те, що українські політв'язні повернуться з Росії до України. Утримувані до цього часу у російських в'язницях моряки вже приїхали до Києва в рамках російсько-українського обміну полоненими.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Раніше засоби інформації повідомляли, що Росія і Україна домовилися про обмін "33 на 33". 23 серпня президент України Володимир Зеленський заявив, що сподівається на "перші результати" щодо обміну утримуваних осіб між Україною та Росією найближчим часом.

Нагадаємо, у Зеленського назвали імена нових міністрів: хто замінить набридлих чиновників.

Як повідомляв портал Знай.uа, з путінських буцегарень вирвався ще один політв'язень: Роман Терновський вже в Україні.

Також Знай.uа писав про те, Олег Сенцов з'явиться у центрі Львова: "Саджайте квіти, а не людей".