Український уряд вирішив удосконалити механізм надання житлових субсидій населенню у грошовій формі, який було запроваджено у березні поточного року.

Про це стало відомо завдяки постанові Кабміну на урядовому засіданні 14 серпня 2019 року.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Субсидії в Україні
Субсидії в Україні

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Зокрема, оновлене Положення про порядок призначення житлових субсидій визначає механізм використання коштів, передбачених Мінсоцполітики у державному бюджеті для виплати пільг та житлових субсидій громадянам на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі, умови призначення та порядок надання громадянам таких житлових субсидій.

Pокрема, прийнято рішення передати функцію виплати житлової субсидії одержувачам з центрального рівня на місцевий. Таким чином, одержувачі субсидії самостійно будуть вибирати, куди їм будуть перераховуватися кошти державної допомоги.

Такий же принцип виплати передбачається застосувати і до порядку надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі.

Нагадаємо, Укрпошта роздає "Оскар": кияни отримали унікальні поштові скриньки.

Як повідомляв Знай.uа тарифи на комуналку восени: у Зеленського зробили дивну заяву, на що чекати.

Знай.uа писав, як українцям нарахують субсидії восени: у Зеленського змінять правила.