В Івано-Франківській області сталася шокуюча історія — деталі загадкової трагедії просто вражають

На території дитячого оздоровчого таборі загинула дитина. Як повідомляють місцеві ЗМІ, в результаті пожежі в таборі сталося непоправне. Деталі повідомили в прес-службі Держнс в Івано-Франківській області в Facebook, передає Politeka.

«Правоохоронці знайшли тіло хлопчика 2002 року народження».

На території одного з оздоровчих таборів – в «Соколі», що в селі Сокіл Галицького району загорілася сцена:

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

» 31 серпня дітей у закладі не було. На місці події працює мобільна група Управління Держнс в області», — йдеться у повідомленні. Оперативники жахнулися знахідку, яку виявили після погашеної пожежі:

«На місці знищеної сцени, площею 50 м. кв., знайшли тіло 17-річного хлопчика. Відомо, що загиблий був з міста Бурштин».

Нагадаємо також, в селі Глодоси Новоукраїнського району оперативники виявили тіло 11-річної дитини. Відомо, що напередодні хлопчик зник – не з'являвся вдома, ближче до вечора дорослі забили тривогу розпочали пошуки дитини:

«Місцеві жителі звернулися в Службу порятунку «101» з проханням про допомогу в пошуку зниклої дитини», — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, помер по дорозі в лікарню: трагедія з прикордонником потрясла Харківщину.


Як повідомляв раніше Знай.uа, трагічно загинув чемпіон світу з плавання Микола Петшак.


Також Знай.uа писав про те, що Хемсворт назвав причину розлучення з Miley Cyrus: знайшла втіху в обіймах жінки.