Користувач Facebook Андрій Шаповалов написав на своїй сторінці про те, що мобільний оператор Kyivstar таємничим чином списав з його рахунку гроші, коли чоловік був у роумінгу і вимкнув на телефоні зв'язок.

Похоже КиевСтар запустил новую схему «зарабатывания» денег. Это у меня уже происходило регулярно в последние поездки в...

Geplaatst door Andrey Shapovalov op Donderdag 29 augustus 2019

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Схоже Київстар запустив нову схему "заробляння" грошей. Це в мене вже відбувалося регулярно в останні поїздки в роумінгу. Приходить смс - зняли 80 грн за інтернет, хоча ВСІ стільникові дані на телефоні вимкнені. В одну поїздку знімали кожен день, я подав заявку - гроші повернули. Зараз знову, вирішив написати пост. А уявляєте скільки людей цього просто не помічають, або облом подавати заявку???", - написав користувач.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Kyivstar поки офіційної відповіді не дав.

Нагадаємо, раніше Kyivstar переводив українців на елітні тарифи: скільки доведеться платити за "золотий" зв'язок з 1 вересня.

Також Знай.uа писав, що Kyivstar скасовує 10 тарифів: скільки тепер доведеться викласти за мобільний зв'язок .

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Kyivstar довів українців до межі, від оператора біжать, не розбираючи дороги: "Плювати на абонентів і їх проблеми".