В Україні на початку тижня висока температура в ряді областей знизиться, а також в деяких областях прогнозуються дощі. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

У вівторок, 3 вересня, на заході країни очікуються грозові дощі, а температура повітря трохи знизиться – до +24...+28 градусів тепла, хоча місцями буде спекотно – до +30 градусів. На півдні і в центрі України – до +30 градусів, на сході – до +25...+28 градусів тепла.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У середу, 4 вересня, дощі і раніше збережуться на заході температура повітря знизиться подекуди до +20...+22 градусів. У центрі і на півдні країни буде досить спекотно і сухо – до +29...+31 градуса. На сході і в північній частині, а також у Сумській і Харківській областях буде тепло і без будь-яких опадів – до +26...+28 градусів тепла.

Нагадаємо, що ужгородський комік Володимир Гончарук креативно привітав школярів з 1 вересня.

Як повідомляв портал Знай.ua, День знань у Дніпрі почався не з лінійки: у воді біля школи знайшли труп чоловіка.

Також портал Знай.ua писав, що учні загальноосвітніх навчальних закладів тепер зможуть їздити безкоштовно громадським транспортом.