Астрологи розповіли, у яких знаків Зодіаку зміниться життя цієї осені. Що приємно - зміни будуть в кращу сторону.

ЛЕВИ

Для Лева особливим днем буде 3 жовтня. Приблизно у цей день, справи Львів почнуть налагоджуватися. Покращаться стосунки в сім'ї, друзями і колегами, партнером. Особливо Левам пощастить у коханні. Плутон вийде до цього часу з ретроградності, і Леви вийдуть на білу смугу. У львові з'являться люди, які стануть опорою для них, піде туга і тривоги. Проблеми будуть значно простіше вирішувати, Леви зможуть позбутися від непередбачуваних факторів, які руйнували їхні плани. З жовтня життя Львів розгорнеться в позитивне русло.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

ТЕРЕЗИ

Зміни чекають Терезів 18 вересня - Сатурн виходить з ретроградності. Для Терезів це стане знаменною подією, так як в їх житті почнуться позитивні зміни. Ваги знайдуть для себе нову мету, а проблеми перестануть турбувати. У житті з'явиться стабільність, робота буде більш продуктивною. На любовному фронті Терези теж чекає удача.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

ВОДОЛІЙ

Для Водоліїв осінь видасться дуже яскравою - зміниться буквально все. Творчі здібності вийдуть на новий рівень, енергетика посилиться. Водоліям потрібно лише уникати неприємних людей і тих, хто володіє поганою енергетикою. Восени їх чекає море позитиву і удачі. Сил вистачить на все. Водолії посилять свої позитивні якості: пристрасть, наполегливість і сміливість. На життя Водоліїв буде надавати позитивний вплив Сатурн, який вийде з ретроградності, і інші планети. Зірки будуть на боці Водоліїв.

РИБИ

Риб цієї осені теж чекають зміни. Вони зможуть завершити стосунки, що вичерпали себе, і в любові їх буде супроводжувати удача, вони зможуть знайти другу половинку. У світогляді їх теж чекають зміни, але тут не так-то просто робити прогнози. Адже Риби самі контролюють те, що відбувається в їх житті. Багато чого буде залежати від їх впевненості і настрою, а також від рішень, прийнятих раніше. Але можна рішуче сказати, що осінь відкриє перед ними нові можливості.

Нагадаємо, раніше еротичний гороскоп на 3 вересня для всіх знаків Зодіаку: Овнам не варто жартувати, Скорпіонам потрібен шум.

Також Знай.uа писав гороскоп на тиждень для всіх знаків Зодіаку: Близнюки чекає нелегкий вибір, а Водоліїв - круте знайомство.

Ще Портал Знай.uа повідомляв про знаки Зодіаку, які випромінюють світло і добро.