Погодні умови в Україні на початок осіннього тижня погіршиться, очікується нічне зниження температури до +9 градусів. Про це повідомляє Гідрометцентр.

У середу, 4 вересня, дощі припиняться в західних областях, лише на Закарпатті можливі невеликі опади, але продовжать охоплювати центральні області України. Невеликі дощі очікуються у Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській, Дніпропетровській і Полтавській областях. Вдень від +22 до +27, у південних областях до +29 градусів тепла.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року
Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У четвер, 5 вересня, на захід країни знову повернеться дощова погода. Також 5 вересня у західних областях очікується зниження нічної температури до +9 градусів за Цельсієм. Також похолодання вночі прогнозується на півночі України, там температура опуститься до +12 градусів тепла. На півдні вночі очікується до +18 градусів.

Нагадаємо, що осінь кардинально змінить життя чотирьох Знаків зодіаку.

Як повідомляв портал Знай.ua, експерти відзначають подорожчання вартості житла в Харкові на 15 відсотків.

Також портал Знай.ua писав, що астрологи назвали 4 знака Зодіаку, яких чекають радикальні зміни цієї осені.