У вівторок, 3 вересня, з початку доби терористи на Донбасі чотири рази здійснювали обстріли позицій ЗСУ в зоні ООС.

Внаслідок ворожих прицільних обстрілів від початку цієї доби отримав поранення один український захисник. Воїна евакуйовано до військового мобільного госпіталя. Стан його здоров’я – задовільний. Про це йдеться у зведенні Міноборони України щодо обстановки в районі проведення операції Об’єднаних сил.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Сьогодні, 3 вересня, ворог вже 4 рази зробив озброєні провокації по позиціях підрозділів Об'єднаних сил. За наявною інформацією, в результаті ворожих прицільних обстрілів із початку доби отримав поранення один наш захисник. Воїн евакуйований до військового мобільного госпіталю. Стан його здоров'я – задовільний", – повідомив спікер відомства Дмитро Гуцуляк.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Зазначається, що бойовики двічі обстріляли позиції ЗСУ біля населеного пункту Павлопіль із великокаліберних кулеметів й автоматичних станкових гранатометів.

Крім того, терористи випустили п'ять мін калібру 82 мм і обстріляли із великокаліберних кулеметів наших захисників біля села Троїцьке. Поблизу села Кримське бойовики застосували стрілецьку зброю.

В Міноборони зазначають, що у випадку загрози життю, українські військові декілька разів вели адекватний вогонь у відповідь із легкого піхотного озброєння та придушували збройну активність ворога.